Ida

Ida

sygeplejerske

Ida har været sygeplejerske siden 1999. Hun har kort arbejdet indenfor onkologien, og igennem flere år med de gravide og børn. Ida valgte lægepraksis, da hun gerne ville arbejde med forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme. Hun interesserer sig for kvalitetsudvikling og patientsikkerhed. Ida kaster sig med glæde over alle kronikerforløb, og vejleder inden for disse områder. Børne konsultationer og vaccination finder hun særligt glæde ved. Ida er gift og har 3 børn. Hun tilbringer fritiden med familie, venner og løbetræner flere gange om ugen.

Berit Søndergaard

Berit

sygeplejerske

Berit har været sygeplejerske siden 1990. Hun har tidligere arbejdet i stråleterapien på Rigshospitalet, og senere på kardiologisk og Nefrologisk afdeling / dialyse på Nordsjællands Hospital. Berit har arbejdet i en anden lægepraksis i 14 år inden hun startede her, så hun har mange års praksiserfaring. Berit har været i klinikken siden 1/3-19. Berit har altid et varmt smil, og er et roligt og imødekommende menneske. Berit er gift og har 2 piger, som begge er flyttet hjemmefra.

Line Wolsted Andersen

Line

sygeplejerske

Line har arbejdet som sygeplejerske siden 2005. Hun har arbejdet på infektions- og gastromedicinsk afdeling tidligere i sin karriere. Hun har været i hjemmeplejen, og fået erfaringer derfra. Line tager med frisk hånd sig af de længere kronikker forløb. Line tager sig også gerne af de sårbare patienter og rejsevaccination/rådgivning. Lines jyske lune afspejler sig på bedste måde i alt hvad hun foretager sig. Line er gift og har en søn. Line holder af yoga og starter gerne dagen med en tur i Øresund.

 Maj

Maj

Sygeplejerske

Maja

Sygeplejerske

.

Ida S

Ida S

Sosuassistent