Martin Bruun (f. 1978)

Martin Bruun (f. 1978)

Læge

Martin har en bred lægeerfaring og er uddannet Speciallæge i Almen medicin fra Københavns Universitet i 2015. Martin har arbejdet indenfor flere specialer, før han blev færdig som speciallæge i almen medicin. Medlem af: Lægeforeningen Praktiserende Lægers Organisation – PLO og Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM. Privat er Martin gift og har 2 piger. Familien bor i Allerød, og i fritiden går tiden med hygge med familien, havearbejde, ture i skoven, oldboys fodbold og ture på racercyklen.

Jesper Elmquist (f. 1974)

Jesper Elmquist (f. 1974)

Læge

Læge fra Syddansk Universitet. Speciallæge fra Region Hovedstaden. Praktiserende læge i Helsingør siden 2013. Tidligere læst Filosofi. Tager løbende kurser i Metakognitiv Terapi. Jesper er med underviser i mandegruppe, hvor fokus er manden i psykologisk perspektiv. Medlem af: Lægeforeningen Praktiserende Lægers Organisation – PLO og Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM. Privat bor Jesper i Espergærde og har 3 børn. Fritiden bruges til hygge med familien og gerne i familiens sommerhus i Sverige.

Louise Møller (f. 1977)

Louise Møller (f. 1977)

Læge

Louise er den nye medindehaver af klinikken fra 2019. Louise er uddannet i 2007 fra Københavns Universitet. Blev speciallæge i amen medicin i 2018. Louise har arbejdet som praktiserende læge i Norge i 7 år. Louise kom tilbage til Danmark efter ansættelsen i Norge, og startede arbejde indenfor palliation. Medlem af: Praktiserende Lægers Organisation – PLO og Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM. Privat bor Louise i Hørsholm med sin mand og 3 drenge. Elsker god mad og en bog. Holder af naturoplevelser.

Palle Sederberg (f. 1943)

Palle Sederberg (f. 1943)

Læge

Vores højt skattede seniorvikar Palle er vores faste lægevikar. Han er gerne at finde i lægeklinikken, når en af de øvrige faste læger ikke er der. Han har været Praktiserende læge i Birkerød i mere end 30 år. Palle kommer sjældent før kl 09 og går sjældent senere end kl 14. Palle er ikke at finde i klinikken hver dag. Palle bor i Holte med sin hustru. Har 3 voksne børn. Elsker det forblæste liv i sommerhuset på den Jyske vestkyst og fordybelsen foran pianoet.

Lotte Wessel Boisen (f. 1970)

Lotte Wessel Boisen (f. 1970)

Læge

I 2019 er Lotte ansat som vikar 2 gange om uge i klinikken, eller når de øvrige faste læger ikke er der. Lotte er uddannet i 2001, og har arbejdet meget indenfor onkologi og hæmatologi. Lotte arbejder af og til i Børneafdelingen, som 1813 læge. Privat er Lotte bosiddende i Espergærde med sin søde familie. Lotte er medlem af Yngre Lægers organisation.