Martin Bruun (f. 1978)

Martin Bruun (f. 1978)

Læge

Martin har en bred lægeerfaring og er uddannet Speciallæge i Almen medicin fra Københavns Universitet i 2015. Martin har arbejdet indenfor flere specialer, før han blev færdig som speciallæge i almen medicin. Medlem af: Lægeforeningen Praktiserende Lægers Organisation – PLO og Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM. Privat er Martin gift og har 2 piger. Familien bor i Allerød, og i fritiden går tiden med hygge med familien, havearbejde, ture i skoven, oldboys fodbold og ture på racercyklen.

Jesper Elmquist (f. 1974)

Jesper Elmquist (f. 1974)

Læge

Læge fra Syddansk Universitet. Speciallæge fra Region Hovedstaden. Praktiserende læge i Helsingør siden 2013. Tidligere læst Filosofi. Tager løbende kurser i Metakognitiv Terapi. Jesper er med underviser i mandegruppe, hvor fokus er manden i psykologisk perspektiv. Medlem af: Lægeforeningen Praktiserende Lægers Organisation – PLO og Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM. Privat bor Jesper i Espergærde og har 3 børn. Fritiden bruges til hygge med familien og gerne i familiens sommerhus i Sverige.

Louise Møller (f. 1977)

Louise Møller (f. 1977)

Læge

Louise er den nye medindehaver af klinikken fra 2019. Louise er uddannet i 2007 fra Københavns Universitet. Blev speciallæge i amen medicin i 2018. Louise har arbejdet som praktiserende læge i Norge i 7 år. Louise kom tilbage til Danmark efter ansættelsen i Norge, og startede arbejde indenfor palliation. Medlem af: Praktiserende Lægers Organisation – PLO og Dansk selskab for Almen Medicin – DSAM. Privat bor Louise i Hørsholm med sin mand og 3 drenge. Elsker god mad og en bog. Holder af naturoplevelser.

Lotte Wessel Boisen (f. 1970)

Lotte Wessel Boisen (f. 1970)

Læge

I 2019 er Lotte ansat som vikar 2 gange om uge i klinikken, eller når de øvrige faste læger ikke er der. Lotte er uddannet i 2001, og har arbejdet meget indenfor onkologi og hæmatologi. Lotte arbejder af og til i Børneafdelingen, som 1813 læge. Privat er Lotte bosiddende i Espergærde med sin søde familie. Lotte er medlem af Yngre Lægers organisation.