Vi har åbent næsten hele året rundt på hverdage. Ferier og kursus dage dækker vi så vidt muligt ind hos hinanden internt i klinikken. Skulle klinikken en sjælden gang imellem være lukket, f.eks. ved fælles kursus for alle medarbejdere, henviser vi på telefonsvarer til Læge Helle Bøgestrøm.

Telefonen tages fra kl 8-12:30 (der er dog to pauser 8:50-9:00 og 10-10:15). Der er mulighed for at ringe til lægerne hver dag mellem kl 8-8.50. 

Både lægers og sygeplejerskers kalendere kan tilgås via hjemmesidens “selvbetjening” hvor du kan booke en tid 3 uger frem. Alternativt kan du ringe på tlf. 49 21 20 89, og ved dialog finde en tid der passer dig. Hver dag har lægeklinikken tider til akut opstået sygdom. 

VIGTIGT

Det er vigtigt at du IKKE møder op i klinikken uanmeldt og uden tid til en konsultation pga. Covid 19 situationen. Såfremt du har en aftalt tid her, da sprit hænder af ved ankomst og påfør dig mundbind både i venteværelse og under konsultationen. 

Ang COVID-19 vaccination

Hold øje med din e-Boks/pr brev hvor du vil blive inviteret til vaccination når det er din tur. Det er de nationale myndigheder der beslutter hvornår forskellige målgrupper inviteres til vaccination. Vi kan i klinikken derfor ikke hjælpe med at man hurtigere kommer til i vaccinekøen.

Vaccinationerne vil foregå i et af de COVID-19 vaccinationscentre, som regionen har etableret rundt om i landet. Såfremt du er blevet vaccineret og får alvorlige bivirkninger, da kontakt os da vi har skærpet indberetningspligt til lægemiddelstyrelsen.

Covid19 vaccination i lægeklinikken

Vi har tilmeldt os muligheden for, at en gang imellem kunne tilbyde vaccination mod covid19 med Moderna vaccinen her i lægeklinikken. Når vi med jævne mellemrum bliver udvalgt, er det kun en i forvejen bestemt, målrettet gruppe patienter der tilbydes den. Vi vil da kontakte denne gruppe patienter. Der er en risiko for at man kan tilbydes den 1. vaccine her i lægehuset, men efterfølgende skal have nr. 2 i vaccinationscentrene, da vi kun har en lille mængde vaccine til rådighed. 

Konsultation
Mandag 8.00 – 18.00
Tirsdag 7.15 – 18.00
Onsdag 7.15 – 18.00
Torsdag 8.00 – 17.00
Fredag 7.15 – 16.00

Morgen åbning varierer fra uge til uge onsdag og fredag

Ferie 2020: se under aktuelt