Vi har åbent næsten hele året rundt på hverdage. Ferier og kursus dage dækker vi så vidt muligt ind hos hinanden internt i klinikken. Skulle klinikken en sjælden gang imellem være lukket, f.eks. ved fælles kursus for alle medarbejdere, henviser vi på telefonsvarer til Læge Helle Bøgestrøm.

Telefonen tages fra kl 8-12:30 (der er dog pause kl. 10-10:15). Der er mulighed for at ringe til lægerne hver dag mellem kl. 8-8.45. 

Både lægers og sygeplejerskers kalendere kan tilgås via hjemmesidens “selvbetjening” hvor du kan booke en tid 3 uger frem. Alternativt kan du ringe på tlf. 49 21 20 89, og ved dialog finde en tid der passer dig. Hver dag har lægeklinikken tider til akut opstået sygdom. 

VIGTIGT

Det er vigtigt at du IKKE møder op i klinikken uanmeldt og uden tid til en konsultation pga. Covid-19 situationen. Såfremt du har en aftalt tid her, da sprit hænder af ved ankomst inden konsultationen. 

COVID-19, Influenza og Pneumovax vaccination

Hold øje med din e-Boks/pr brev hvor du vil blive inviteret til vaccination når det er din tur. Det er de nationale myndigheder der beslutter hvornår forskellige målgrupper inviteres til vaccination. Vi kan i klinikken derfor ikke hjælpe med at man hurtigere kommer til i vaccinekøen.

Vaccinationerne vil foregå enten i et af de vaccinationscentre som regionen har etableret rundt om i landet, eller her i klinikken hvor vi også vaccinerer mod Covid-19, Influenza og Pneumovax i efterår/vinter 2022-23.

Man bestiller tid til vaccination hos os, eller på vaccine.dk. Man kan ringe på 38660000 hvis man ikke har nem-id/mit-id. Såfremt man hører til en af risikogrupperne og dermed skal vaccineres selv om man ikke er blevet 50 år, da kan man selv bestille tid via vaccine.dk, og skrive under på en tro- og love erklæring og herefter oprette et vaccineforløb på hjemmesiden.

Såfremt du er blevet vaccineret og får alvorlige bivirkninger, da kontakt os da vi har skærpet indberetningspligt til lægemiddelstyrelsen.

 

 

Konsultation
Mandag 8.00 – 18.00
Tirsdag 7.15 – 18.00
Onsdag 7.15 – 18.00
Torsdag 8.00 – 17.00
Fredag 7.15 – 16.00

Morgen åbning varierer fra uge til uge onsdag og fredag