Velkommen hos Familielægerne i Helsingør

Lægeklinikken er beliggende i det nye Sundhedshus ved Prøvestenscentret.
Adressen er Birkedalsvej 35 S, 1 sal tv  / 3000 Helsingør.

Tlf: 49 21 20 89

Fax: 49202690

Klinikken er åben på alle hverdage året rundt. Vi har udvidet åbningstid på flere dage i løbet af ugen fra kl. 07:00 til kl. 18:00.

I Helsingør Sundhedscenter kan du også finde kiropraktorer, diætist, fodterapeut, psykolog samt øjenlæge. Huset rummer også akutklinik, røntgenklinik, laboratorium, jordemoder ambulatorier, diabetes ambulatorium, rheumatologisk ambulatorium og lungemedicinsk ambulatorium.

Hvis du ønsker at være tilmeldt vores lægepraksis, skal du kontakte Helsingør Kommunes Borgerservice ved Prøvestenscenteret evt. elektronisk ved at klikke her. Tilmelding er mulig såfremt der er åbent for tilgang.

Konsultation foregår kun efter aftale. HUSK dit sygesikringskort! Det er dit adgangskort til sygesikring.

Sygeplejersker tager telefonen fra kl. 8.00-12:30 dagligt. Dog er telefonen lukket ml. 10.00-10.15. I telefontiden er der mulighed for receptfornyelse af fast medicin, svar på visse blodprøver og undersøgelser samt almindelig tidsbestilling. Gør venligst opmærksom på hvilket helbredsproblem du gerne vil have hjælp med, når du bestiller tid. Receptionen er åben for personlig henvendelse fra 9.00-12.30 (bortset fra pause ml. 10.00-10.15).

Der er mulighed for telefonkonsultation med lægerne hver morgen fra kl. 8.00-8.45. I dette tidsrum aftales “tider samme dag”, hjemmebesøg eller andet lægefagligt som f.eks. prøvesvar, røntgen og scanningssvar og spørgsmål vedr. medicin. Fornyelse og udarbejdelse af nye henvisninger til speciallæger konfereres med lægerne. Som udgangspunkt skal man have tid til konsultation vedr. dette. Telefontiden er tiltænkt kortere henvendelser og kan ikke erstatte en reel konsultation.

Udenfor klinikkens åbningstid henvises patienter med AKUT opstået sygdom til Akuttelefonen 1813. 

NB! Ved livstruende sygdom – RING 112

Betaling i klinikken

Ved betaling for lægeerklæringer, kørekort, vaccinationer etc. kan der betales med mobilePay eller kontant. Vi tager ikke imod kort.

Under menu-knappen “Selvbetjening” kan du:

Bestille tid
Forny recepter på fast medicin
Skrive til lægen (e-mail konsultation)
Læse beskeder fra lægerne

For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal man oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på menuen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen. Man kan logge på med NEM-id eller via kode du kan få i klinikken.

Ultralyd er nu et diagnostisk redskab som vi benytter os af i det daglige.

Jesper Elmquist har været på en del kurser i UL-scanning, og var i 2016 på et 1 års varende diplom kursus i UL på Skejby Hospital i Århus. Han er absolut ikke ultralydslæge som du møder dem på hospitalet, men bruger UL understøttende til at komme en diagnose nærmere, lige præcis på samme både som vi bruger stetoskopet eller hjertediagrammet. Den måde at bruge UL på, kaldes “Point of Care”. Samtidig kan han lægge ultralydsvejledte blokader, de steder hvor vi før mærkede os frem. Martin bruger også ultralyd af og til i sin hverdag.

Lægeklinikken er interesseret i at høre din oplevelse af vores tilgængelighed og service. Skriv til os RIS eller ROS – klik her