Følg din graviditet uge for uge 

Her kan du læse om Nakkefoldscanning samt finde linket til direkte bookning af tid til Nakkefoldsscanning.

https://www.nordsjaellandshospital.dk/undersoegelse-og-behandling/find-undersoegelse-og-behandling/Sider/Nakkefoldsskanning—booking-af-tid-online-25946.aspx

Sygebørn.dk : en god informationsside for alle forældre med råd og vejledning vedrørende pludselig opstået sygdom hos børn.

Sundhedsplejersken – Super fin hjemmeside med info til småbørnsforældre.

Sundhed.dk : Helt central portal med rigtig mange informationer om sygdom og sundhed og nyttige links.

Patienthåndbogen : en database med god information om mange forskellige sygdomme og gode illustrationer.

sportnetdoctor: Virkelig brugbar hjemmeside med info om sportskader og forslag til øvelser der kan lindre.

Medicinmedfornuft : Institut for Rationel Farmakoterapi har lavet denne informationsside om medicin, bivirkninger, effekter etc. Også nyttig for gravide og ammende kvinder i behandling med medicin.

Medicinkombination : Lægemiddelstyrelsens side med information om, hvilke lægemidler som kan påvirke hinanden. Indtastes navnene på de præparater man er i behandling med, oplyses der om der er kendte bivirkninger ved at kombinere dem.

Sundshedsstyrelsens hjemmeside : information om emner som vedrører sundhedsvæsenet – forskellige behandlinger – tiltag til at fremme sundhed i befolkningen etc.

Vaccination.dk

Borger.dk : Central portal til det øvrige offentlige Danmark på internettet. Du kan nemt klikke dig frem til Helsingør kommunens hjemmeside til borgeren.

Altomkost.dk : god information om kost og diæt til unge og ældre, overvægtige og undervægtige, gravide, ammende, børn, vegetarer, veganere, allergikere etc.

Astma og allergi – Astma & Allergi Forbundets hjemmeside. Nyttigt info.

Diabetes – Diabetesforeningens hjemmeside med mange gode råd og vejledninger til patienter med diabetes.

Sex og samfund : Sex & Samfund er en NGO, der beskæftiger sig med sexuel sundhed. Portalen indeholder god information og brugbare links om sexualitet, abort, præventionsguide, sexual overførte sygdomme etc.

Mødrehjælpen : en privat humanitær organisation der rådgiver og støtter børnefamilier, som har det svært. Der ydes rådgivning og hjælp til børnefamilier og gravide omkring økonomisk, social og uddannelsesmæssig støtte.

Børns Vilkår: Informativ side og gode tilbud. Der er f.eks et tilbud om sorggrupper for børn, hvis et barn har mistet sin far, mor eller en søskende. Et gratis og kompetent tilbud.

Ældresagen: Ældresagen – eller ring på 33 96 86 86

Kræftens Bekæmpelse: En rigtig god fælles portal for kræftramte og deres familier.

Gigtforeningen – Gigtforeningens hjemmeside. Informativ.

Sygehusvalg : link til Sundhedsministeriets opdaterede information om frit og udvidet frit valg af sygehus, udvidede rettigheder til psykiatrien samt behandling på sygehus i udlandet.

Gravid for første gang – For dig der er gravid for første gang – rigtig god lille bog der tidligere blev udgivet af Libero, men nu kun findes som download – print den her

Gravid Igen – For dig der har prøvet graviditet før – rigtig god lille bog der tidligere blev udgivet af Libero, men nu kun findes som download – print den her